Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe concerten en andere wetenswaardigheden? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een email om je aanmelding te bevestigen.

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt binnen enkele minuten automatisch een bericht om je aanmelding te bevestigen.

05 augustus 2021

Heerenhuyskamerconcerten en de Dag van de Romantische muziek in het mooiste Park van Rotterdam

Tijdens de Dag van de Romantische Muziek op zondag 22 augustus organiseren we in de zaaltjes van het Heerenhuys maar liefst 6 intieme concerten. Bezoekers van de concerten krijgen ook gratis toegang tot het openlucht festivalterrein van 'de Dag'.

Lees meer

28 mei 2021

We gaan weer open!!!

Wat een geweldig nieuws werd vandaag, vrijdag 28 mei, bij de persconferentie verteld: we kunnen weer LIVE naar muziek gaan luisteren!
De versoepeling kwam sneller dan verwacht, zó snel dat we jullie toch iets meer tijd dan 5 dagen willen geven om een kaartje te kunnen kopen :-). Op zondag 13 juni starten we met een geweldig concert van cellist Joachim Eijlander en zijn Codarts-studenten die dit jaar afstuderen.

Lees meer

22 maart 2021

Goed nieuws voor Rotterdamse kunstenaars: het Makersloket!

Goed nieuws voor de culturele sector in Rotterdam! Stichting Droom en Daad lanceert vandaag het Makersloket. Via dit snelloket willen zij Rotterdamse makers een hart onder de riem steken. Met een directe financiële impuls voor professionele kunstprojecten kunnen makers onmiddellijk aan de slag.

Lees meer

25 januari 2021

Vooruitzicht

Wat een jaar hebben we tot nu toe achter de rug, een afwisseling van diverse lockdowns, doorgang van concerten in een nieuwe opstelling, tot concerten in het gastvrije Batavierhuis omdat podia wel open mochten, maar horecagelegenheden niet. Om er voor te zorgen dat we nu meegaan in versoepelingen van de regels voor podia hebben we een goed bericht van de gemeente ontvangen.

Lees meer

21 januari 2021

In de herkansing

In 2020 hebben we 26 concerten moeten annuleren. Een aantal daarvan is ingehaald, maar jullie hebben er nog een paar tegoed! Bijvoorbeeld geweldige popcovers door Simone Roerade, heerlijke Braziliaanse muziek van Marcelo Godoy in de lente en een programma rondom Mozart en de vrijmetselarij van Domestica Rotterdam.

Lees meer