Reserveren

Gratis programma tussen 13.00 - 17.00 uurReserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Kim Hoorweg & Anton Goudsmit 13.00 – 14.00 uur

‘Een openbaring,’ noemde Vrij Nederland vocaliste Kim Hoorweg. Ze is pas een kwart eeuw op aarde maar maakte al genoeg mee voor drie levens. Ze werkte met het Metropole Orkest, Gino Vanelli, Candy Dulfer en straalde op North Sea Jazz. Begeleid door gitarist Anton Goudsmit, ‘crème de la crème’ van de Nederlandse jazzscène, zingt Hoorweg nummers van haar CD Untouchable. De CD heeft de Edison publieksnominatie ontvangen, er kan tot 20 mei via de digitale stembus gestemd worden, op 1 juli wordt de winnaar bekend gemaakt. (Foto: Karel Sanders)

 

Magda Mendes & Ward Veenstra 14.30 – 15.30 uur

Magda Mendes won in september 2018 de Gouden Notekraker, de door SENA uitgereikte vakprijs van en voor uitvoerende artiesten. De Portugese zangeres, al zestien jaar woonachtig in Rotterdam, maakt kleinschalige, autonome producties. Je hoort haar hier samen met haar vaste begeleider en co-auteur Ward Veenstra. Mendes heeft drie albums onder eigen naam uitgebracht, met Portugese folklore, fadoklassiekers en het persoonlijke Oliveiras waarmee ze langs de grote podia tourt. (Foto: Carlos Breton)

 

Ocobar 16.00 – 17.00 uur

We sluiten het podiumprogramma af met een opwindende en dampende Rhythm & Blues set door Ocobar, het legendarische Rotterdamse trio van de gebroeders Bart en Rob Wijtman op bas en drums en gitarist Cok van Vuuren. Je kent ze wellicht nog van het tv-programma Holland Sport? Daarnaast delen ze het theaterpodium met o.a. Wilfried de Jong, Leo Blokhuis, Nico Dijkshoorn, Ricky Koole en Frank Lammers. Sinds een jaar of twee zijn ze ook te zien op concertpodia, met legendarische Amerikaanse muziek uit de jaren 50: Sun studio, Chicago Blues, New Orleans fun. Maar dan met de eigentijdse onmiskenbare Ocobar touch! Hier hoor je bijvoorbeeld Tigerman, Rock House of Red Hot. (Foto: C. van Vuuren)

 

Parkgeheimen met Kees Moeliker, twee wandelingen om 14.00 en 15.30 uur

Elke 1e zondag van de maand gingen we dit jaar op stap met een stadsecoloog om alles wat in Het Park groeit en bloeit te ontdekken. Vóór de zomerstop sluit Kees Moeliker, directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, deze eerste serie af. Hij is jullie gids voor een wandeling, gericht op kinderen, met oog voor vogels, vlinders en ander natuurschoon. (Foto: Andre ten Brink)

We nemen het liefst kinderen mee op pad, dus geef hen voorrang bij de deelname en laat je verrassen door de verhalen die ze je na de wandeling te vertellen hebben! Wel even reserveren want de grootte van de groep is natuurlijk beperkt.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht