Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het is vier jaar geleden sinds haar debuutalbum Cais uitkwam en meteen een Edison-nominatie in de wacht sleepte. Een collectie fijnzinnige vertolkingen van het werk van Milton Nascimento en zijn muze Elis Regina.

Op Caçador tapt Agnes uit een ander vaatje: gedurfd, mysterieus en geladen. Net als in het leven is er licht en schaduw. Met zeven eigen stukken toont Gosling op deze CD haar ontwikkeling als schrijver en arrangeur en haar lef om zich kwetsbaar op te stellen. Op deze crossover tussen Jazz, Braziliaans en pop, proef je de liefde voor Brazilië overal in door, zelfs in de engelstalige stukken. En zoals een abstract schilderij een enorme zeggingskracht kan hebben, is dit een taal die je verstaat, ook al spreek je het niet. Wanneer je stijlen en invloeden met elkaar mengt ligt het gevaar op de loer dat je vlees nog vis krijgt, een ondefinieerbare soep van compromissen. Maar Agnes zorgt voor voldoende contrast waardoor alles elkaar vindt  in een harmonieuze samensmelting waarin de elementen elkaar versterken.

De zangeres woont in Rotterdam waar ze ook haar Bachelor en Master in Braziliaanse muziek aan het conservatorium behaalde. In 2017 tekende Agnes een contract met Buzz Records van het gerenommeerde jazz-label Challenge Records. Eerder speelde zij op Nederlandse podia als Lantaren Venster, de Doelen, de North Sea Jazz Club, Splendor, Beauforthuis enzovoort. Zij won het Zomerterras concours, was runner-up bij de Latin Fanatics competitie en speelde live bij meerdere radioprogramma’s waaronder Opium en Radio 6.

 

 

Bekijk ook

terug naar overzicht