Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Alexandra Alden is een Maltese muzikant die tegenwoordig woonachtig is in Rotterdam. Hier studeerde zij vorig jaar af aan het Codarts Conservatorium. Ze begon al jong met het schrijven van muziek en poëzie en op haar zevende begon ook haar passie voor zang. Ze herinnert zich dat ze rond deze leeftijd zachtjes begon mee te zingen met de radio, ze improviseerde over de melodie en verzon haar eigen tekst. Haar gevoel voor poëzie en muziek groeide en langzaam ook het verlangen om op het podium te gaan staan. In haar tienerjaren ontdekte ze de akoestische gitaar en begon hierop haar eerste nummertjes te schrijven.

Sommigen beschrijven haar muziek als ‘minimalistische folk’ met invloeden van Nick Drake en Joni Mitchell, geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van Malta en de invloeden van het Britse erfgoed.

Haar eerste EP ‘The Curious Child’, opgenomen toen ze nog maar 16 jaar oud was, resulteerde in twee grote hits in Malta. Haar debuut album ‘Wild Honey’ is nu verkrijgbaar op vinyl, uitgebracht in Nederland, Malta, Canada, US en Scandinavië.

Alexandra werd afgelopen jaar gevraagd als jurylid voor het televisieprogramma ‘ X-Factor’ op Malta waar ze altijd recht door zee is, wat haar niet altijd in dank wordt afgenomen :-).

Bekijk ook

terug naar overzicht