Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het ensemble maakt sinds 2016 onderdeel uit van het vaste kamermuziekprogramma van het Rotterdamse Codarts. Het heeft in de korte tijd van haar bestaan al diverse concerten mogen verzorgen en aan competities deelgenomen: het ensemble speelde in 2018 onder andere op het Grachtenfestival en was finalist bij de Grote Kamermuziekprijs in De Doelen, een concours voor het meest veelbelovende en inspirerende klassieke ensemble dat studeert óf pas is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag of Codarts Rotterdam.

Het Altéïde Quintet bestaat uit fluitiste Wendy Vo Cong Tri (Frankrijk), hoboïst Maxime le Minter (Frankrijk), klarinettist Alexandre Milliou (Frankrijk), fagottiste Marlene Schwärzler (Oostenrijk) en hoornist William McNeill (Nieuw Zeeland). Ze zijn allen actief in verschillende jeugd- en professionele orkesten en in diverse ensembles. Het resultaat is een blaaskwintet met grote samenspelkwaliteiten en een natuurlijke muzikale communicatie. Ze combineren verschillende muzikale tradities met een unieke en energieke sfeer en weten zo een ensemble met een heel eigen karakter neer te zetten.

Bekijk ook

terug naar overzicht