Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Vanuit hun verschillende muziekstijlen hebben de drie gitaristen elkaar gevonden in het spelen van eigen composities en arrangementen van bestaande stukken. Hun repertoire bestaat uit klassiek, flamenco en Latijns-Amerikaanse muziek.

De uit Turkije afkomstige Ozan Saritepe heeft zich via conservatoria in Rotterdam, Den Haag en Duitsland ontwikkeld tot een virtuoos gitarist, geprezen door zowel publiek als professionals om zijn intense en gepassioneerde spel. Zijn repertoire omvat zowel werk van Turkse en Balkan componisten, als klassieke muziek vanaf de Barok-periode tot hedendaagse componisten.

De Argentijn Alvaro Rovira Ruiz startte zijn muzikale carrière in Buenos Aires, om via concerten in Duitsland en docentschap aan de “Musik Hoch Schule” in Munster uiteindelijk in Nederland te belanden. Hier rondde hij in 2010 zijn studie ‘Latin Jazz and Brazilian guitar’ af aan het Rotterdamse Codarts, en is sindsdien een veelgevraagd gitarist binnen tangoprojecten en de Braziliaanse en Latijns-Amerikaanse muziekwereld.

Vicente José Santiago begon zijn studie aan het conservatorium van Cartagena in Spanje, om zich vervolgens aan het Superior Conservatory Rafael Orozcoin Cordoba te specialiseren in flamenco. In 2012 vertrekt hij naar Nederland, waar hij zich aan de wereldmuziekafdeling van Codarts in Rotterdam verder in flamenco ontwikkelt, studerend bij de legendarische flamencogitarist Paco Peña. Santiago speelt inmiddels op belangrijke festivals als de Flamenco Biënnale in Nederland en Festival de Cante Flamenco de Lo Ferro in Spanje, componeert muziek voor zangers en dansers, en organiseert zijn eigen ‘“Tablao Flamenco Los Canasteros” in Matrix Rotterdam.

Foto’s: Zuri Ramirez

Bekijk ook

terug naar overzicht