Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Dit is het nummer Recoil waarmee Anna de laatste editie van de beste Singer-Songwriter van Nederland won in 2015.

We zijn inmiddels 4 jaar verder, en daarmee een reeks aan concerten op grote podia, CD-releases en enorm veel aandacht, gevolgd door een periode van rust. Om in oktober 2018 terug te komen met de CD “Residue & Lovers’ Dust”. Het is een heel organisch persoonlijk document geworden met universele overtuigingskracht: malaise en optimisme zijn geen afgebakende toestanden, maar diepe minnaars die elkaar blijven aanwakkeren om het leven betekenisvol te maken. In Anna Rune’s eigen woorden: “Het voelde speciaal om weer naar mijn eigen emoties te luisteren. Om ze weer te kunnen vertrouwen, moest ik alles opschrijven. Elk liedje op Residue & Lovers’ Dust is daar een directe reflectie van”. Hier hoor je Emaille, de 2e single van de CD.

In het Heerenhuys speelt Anna Rune solo, een intiem concert met toetsen en stem, het belooft kippenvel te worden…

Bekijk ook

terug naar overzicht