Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het duo komt voort uit het Tango Tinto ensemble, waarmee zij jaren in Europa en Argentinië hebben getourd. Ze komen beide uit de provincie Santa Fe: Barbara uit Roasario, en Gerardo uit Villa Constitución. Na gespeeld te hebben in traditionele tango-orkesten in Rosario, verhuisden zij naar Europa en richtten het ensemble Tango Tinto op in Italië. Op het moment wonen zij in Brussel en Rotterdam.

Barbara, werkzaam aan het Rotterdamse Codarts als ‘artistic research coach’, heeft klassiek piano en compositie gestudeerd en een master en PhD behaald in haar onderzoek naar tangomuziek.

Gerardo studeerde met de legendarische bandoneonist Domingo Federico en speelde met diverse ensembles en theater-, circus- en andere interdisciplinaire projecten, waarin hij vaak zijn eigen composities speelt.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht