Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Na het zien van een documentaire over Leo Vroman en zijn vrouw Tineke dacht hij, “zo wil ik ook wel oud worden”. Dit resulteerde in een plaat met elf beeldschone liedjes. Een elftal onverschrokken gedichten over thema’s als de natuur, het menselijk onvermogen, de dood, liefde en het verglijden van de tijd. De teksten zijn gevangen in uitgekiende, melancholieke popcomposities die doen denken aan het werk van Elliott Smith en de Villagers tot aan J.J. Cale en Lou Reed.

Hier hoor je ‘Drie Stenen’ dat op het album ‘Vuist boven de grond’ staat, het album waarop de liedjes op basis van de gedichten van Leo Vroman zijn verzameld.

Dit is een concert i.h.k.v. North Sea Round Town, het fringe festival van North Sea Jazz dat van 27 juni t/m 14 juli 2019 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en cross overs. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl

Bekijk ook

terug naar overzicht