Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De 4-snarige cavaquinho komt oorspronkelijk uit Portugal maar heeft in een aantal landen een transformatie ondergaan. In Brazilië kreeg de cavaquinho een iets grotere klankkast, andere stemming en dikkere stalen snaren om meer volume te kunnen maken. Op Hawaii kreeg zij een zusje met nylon snaartjes en ook een andere stemming (ukulele). Het was altijd een begeleidingsinstrument maar de Braziliaanse virtuoos Waldir Azevedo heeft laten zien dat soleren ook prima kan op de cavaquinho.

Marijn van der Linden is cavaquinho-docent op EPM Holanda en een ware ambassadeur voor het instrument.  EPM staat voor Escola Portáil de Música; het is de enige Braziliaanse muziekschool van Europa, gelegen in hartje Rotterdam!

Multi-instrumentalist Paulo Bouwman heeft Braziliaans gitaar gestudeerd op Codarts maar is op zijn beurt weer ambassadeur voor de Kaapverdiaanse muziek in Nederland.

Percussionist Udo Demandt is docent bij Codarts en EPM Holanda, heeft een enorme speelervaring bij vele topbands, is ontzettend creatief en  een garantie voor een vette groove.

Bekijk ook

terug naar overzicht