Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Celia García-García is al jaren een ambassadeur voor de celesta, hier hoor je haar “Der Vogel als Prophet” (Kinderszenen, R. Schumann) op dit instrument spelen. Iedereen kent het speelse, sprookjesachtige geluid uit de Harry Potter films, maar Celia wil ook andere kanten van de celesta belichten en het een rol in de solo- en kamermuziek geven.

Brandt Attema is op een vergelijkbare missie als ambassadeur van de bas- en contrabastrombone. Deze instrumenten zijn wereldberoemd met hun enorme klank in filmmuziek, grote orkesten en bigbands. Brandt zet met zijn opnameproject Fireworks de bastrombone op de kaart als solo instrument. Voor dit project neemt hij maandelijks een solowerk voor (contra)bastrombone op.

Op dit concert laten Celia en Brandt je alle mogelijkheden van hun unieke instrumenten horen én zoeken ze waar deze ogenschijnlijk contrasterende werelden elkaar vinden.

Bekijk ook

terug naar overzicht