Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Regelmatig nodigen we een gezelschap uit in onze huiskamer dat eigen werk speelt wat niet direct in een hokje te stoppen is. Cloudfish is zo’n gezelschap, ze spelen eigen songs waarbij volop ruimte is voor improvisatie, soms minimalistisch, soms filmisch en dramatisch. De nummers worden nooit op dezelfde manier gespeeld, en als publiek wordt je meegenomen in het avontuur wat de muzikanten samen aangaan. Hieronder een aantal nummers van Hartog en Jasper, zodat je je een idee kunt vormen van hun muziek.

Speciaal voor dit concert hebben zij gitarist Andreas Suntrop gevraagd als gast. Andreas zal de songs met zijn altijd mooie, spannende en ondersteunende gitaarspel verrijken, uitdagen en her-ijken. Kortom, een concert dat perfect past in de intimiteit van onze Parkzaal en je niet mag missen!

Bekijk ook

terug naar overzicht