Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Dividivi3 speelt voornamelijk klassieke muziek, maar ze maken graag uitstapjes naar andere muziekstijlen, zoals tango en jazz. In dit concert hoor je hun interpretaties van Bach, Piazzolla en Gershwin. Op hun soundcloudpagina kan je diverse stukken beluisteren.

De muziekstukken die het trio uitzoekt zijn meestal niet geschreven voor de instrumenten waarop ze spelen, daarom arrangeren ze zelf hun muziekstukken. De musici maken daarbij gebruik van alle instrumenten die ze tot hun beschikking hebben, niet alleen fluit, hobo en klarinet, maar ook piccolo, hobo d’amore, althobo en basklarinet.

Dividivi3 betoverde in de zomer van 2017 ruim 2000 ouders en kinderen op de Parade in Den Haag en Amsterdam. Zij speelden daar met groot succes hun spannende kindervoorstelling ‘Als heksen heksen…’, een voorstelling die ook op diverse basisscholen werd gespeeld. Zij werden door het Grachtenfestival gevraagd voor bijzondere concerten, op een rondvaartboot, maar ook een concert voor baby’s.  In opdracht van animatiestudio Reanimation bedachten en maakten zij muziek bij een animatiefilm over een koekoek die vertoond werd op het KLIK animatiefestival 2017.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht