Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon brengt DRI3MAN de West Coast-gerelateerde nummers uit de jaren 70 en 80, denk aan de Eagles, Jackson Browne, the Monkees en Doobie Brothers, waarbij ze afwisselend de leadzang op zich nemen. Hier hoor je bijvoorbeeld ‘No more walks in the wood’ van de Eagles, en ‘Teach your children‘ van Crosby, Stills, Nash and Young.

De mannen kennen een lange samenwerking in samenzang voor vele artiesten, waaronder Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis en het Metropole Orkest, voor wie zij de backingvocals zowel live als op de albums verzorgen. Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen in deze formatie live horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt.

 

 

Bekijk ook

terug naar overzicht