Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De combinatie bastrombone-harp is bepaald niet alledaags, maar deze spannende combinatie van instrumenten heeft sinds de oprichting van Duo AttemaHaring in 2008 al vele componisten uitgedaagd om voor dit unieke duo te schrijven! Duo AttemaHaring speelt tijdens dit concert de wereldpremière van een kersverse compositie van Reza Namavar. Verder zijn onder andere Chacha van Chiel Meijering en Schumann’s Procession van Martijn Padding te horen, de twee eerste ijzersterke stukken ooit voor het duo geschreven voor hun debuut op het World Harp Congress in 2008.

Deze nieuwe composities, overigens heel erg verschillend in stijl en kleur, wisselt het duo af met de mooiste muziek van de wereld, in eigen bewerkingen voor de combinatie bastrombone-harp. Ravel, Piazzolla en Eva Cassidy komen voorbij, en hier zijn bewerkingen van Saluzzi en Radiohead te horen.

Het duo werkt samen met andere kunstdisciplines om nieuwe concepten te ontwikkelen en elkaar te inspireren. Zo zijn al diverse programma’s gemaakt, waaronder ‘Wereldmuziekcafé’ waarin Astrid zelf een tango danst, een Zuid-Amerikaans filmmuziek-programma met jazztrombonist Bart van Lier, en een Portugees programma met zangeres Magda Mendes en gitarist Ward Veenstra. Net als Magda Mendes is Brandt Attema éen van de musici die vorm gaan geven aan het te openen Batavierhuis in Rotterdam, een centrum van, voor en door Rotterdamse musici.

Bekijk ook

terug naar overzicht