Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

 

Een nieuwe datum wordt gepland…….

Heb je zin in een warm Italiaans folk-jazzfeestje van een topmuzikant, dan is dit concert een must!
Simone Bottasso speelt avontuurlijke en verrassende wereldmuziek, met eigen composities en interpretaties van Italiaanse volksliedjes.

Simone bespeelt een diatonische trekzak. Hij is altijd op zoek naar een compromis tussen instrumentale verfijndheid en explosieve energie en improvisatie.  Hij is ook een ondernemend muzikant en componist, verbonden aan het Rotterdamse Batavierhuis.

Simone begon op achtjarige leeftijd met accordeon spelen en het bestuderen van de Occitaanse en Italiaanse volksmuziek. Hij studeerde in 2012 af op klassieke fluit en in 2013 in jazz op het “Conservatorio G.Verdi di Torino”.

In 2013 verhuisde hij naar Rotterdam om op Codarts bij Paul Van Brugge en René Uijlenhoet hedendaagse en elektronische compositie te studeren.

Bekijk ook

terug naar overzicht