Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het duo speelt een moderne en persoonlijke interpretatie aan stedelijke tango’s en folklore van het platteland. Iedere Argentijnse provincie heeft haar eigen ritmes, Mirre neemt je mee in de daarbij behorende verhalen en anekdotes. Hier hoor je Maria, Zamba del Laurel en Bajo un Ciel de Estrellas.

Mirre Valkenburg heeft zich tijdens haar bachelor opleiding Latin Zang aan het Rotterdamse Codarts op verschillende Zuid-Amerikaanse muziekstijlen toegelegd. Ze kreeg les van o.a. Connie de Jongh, Josée Koning en Juan Tajes. Haar focus ligt nu vooral op tango en Argentijnse folklore. Ze deed ervaring op als gastzangeres van onder andere tango orkest ‘OTRA’ en ‘Guitarras porteñas’ o.l.v. Kay Sleking. Mirre bracht een jaar door in Buenos Aires waar zij lessen kreeg van o.a. Sandra Luna, Lidia Borda, Gabriel Menéndez (voormalig zanger Sexteto Canyengue) en pianist Matías Álvarez. Ook heeft zij daar de CD “Paisaje” opgenomen met gitarist Alvaro Rovira Ruiz.

De Argentijnse Alvaro Rovira Ruiz heeft in de “Escuela de Música Contemporánea” in Buenos Aires gestudeerd bij Marcelo Gutfrain, Ernesto Jodos en Willy Gonzalez, en tango gitaar met Hugo Romero. In 2004 en 2005 tourde hij door Europa met ‘Tango Desatado’ voor de presentatie van hun CD. In juni 2010 studeerde hij af aan het Conservatorium van Rotterdam in de richting Latin Jazz, waar hij nu werkzaam is als docent.

Bekijk ook

terug naar overzicht