Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het duo heeft een eigen kijk op de huidige jazzmuziek. Ze creëren een eigen klank door met een verhalende interpretatie van de muziek een muzikale dialoog met elkaar aan te gaan. Dit is zowel terug te horen in de eigen composities , als in de diverse originals die ze spelen.

Saxofonist Loek van den Berg volgt zijn bachelor aan het Rotterdamse Codarts, waar hij les krijgt van Benjamin Herman, Simon Rigter, Ben van den Dungen en Tineke Postma. Hij heeft een herkenbare stijl, met veel lyriek, interactie en swing, beïnvloed door verschillende saxofonisten als Cannonball Adderley, Sonny Stitt en Paul Desmond.

Daniël van der Duim is pianist, producer en componist. Hij heeft een verhalende atmosferische stijl, met een eigentijdse kijk op hedendaagse geïmproviseerde muziek.

Hieronder twee video’s waarin je diverse nummers van hen kan beluisteren.

Bekijk ook

terug naar overzicht