Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Ella East is de Rotterdamse Sietske Oosterhuis, bekend van The Voice Of Holland 2014, waar zij de jury wist te betoveren met haar eigen versie van het nummer ”Rather Be” en in de kwartfinale eindigde. Inmiddels schrijft ze onder haar nieuwe naam, Ella East, haar eigen muziek, die ze met haar band uitvoert. Hier hoor je haar eerste EP “Where To Go’’.

Ella East maakt dynamische pop. Puur, breekbaar, sfeervol en geïnspireerd door London Grammar, Celine Cairo en Adele. Het contrast tussen licht en donker, en de combinatie van band en elektronische invloeden, vormen samen de tool waarmee ze haar persoonlijke verhaal vertelt. Met haar powervolle maar vooral ook haar pure, zachte stem, is zij in staat het publiek te raken. Een frisse sound, waarin haar klassieke en jazzy achtergrond doorschemert.

Bekijk ook

terug naar overzicht