Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Hamid speelt in dit concert eigen werk waarin je invloeden van zijn Perzische roots, Midden-Oosten melodieën en Amerikaanse blues hoort. Met typische slidegitaar partijen, rauw mondharmonica-spel en ritmes van de tabla wordt je meegenomen op een unieke en geweldige reis van oost en west. Hier hoor je Hamid zijn compositie Deylaman spelen, en dit is een recente opname waar hij improviseert, gebruik makend van ‘loops’. Dit is Windy & Warm, de traditional uit 1961 van John D. Loudermilk.

Hamid leerde eerst klassiek gitaar spelen; blues en roots muziek leerde hij kennen door Western films met John Wayne. Het geluid van blues gitaar en mondharmonica vond ik geweldig!’  Via gekopieerde cassettebandjes ging er een wereld voor hem open toen hij daarop voor het eerst flamenco muziek, Toots Thielemans, Sonny Boy Williamson en Wes Montgomery hoordeHet vormde het begin van Hamid’s studie naar blues en jazz.

Tarang Poddar, afkomstig uit India, studeert percussie aan Codarts. Hij experimenteert met en onderzoekt verschillende muzikale ideeën, tradities en culturen.

Bekijk ook

terug naar overzicht