Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Na het in 2010 met succes ontvangen album ‘Stil leven’ is het anno 2018 eindelijk zover: een nieuw Goslink album, met de titel ‘Zelfportret’. Het album is wederom een Goslinkiaans geheel-kunstwerk: een muzikaal en visueel hebbeding. Eén van de liedjes op de nieuwe CD heet Jij brak mijn hart, waar Harm ook het animatiefilmpje voor maakte.

In een intieme 3-mans bezetting speelt Harm liedjes van de nieuwe cd in een decor van zijn instrumenten, schilderijen en lampen. En naast de liedjes vertelt hij mooie verhalen over alles wat hij maakt.

“Wat een creativiteit!” – HEAVEN Magazine

“Harm Goslink Kuiper maakt prachtige liedjes die hij vaak speelt op een van zijn zelfgebouwde snaarinstrumenten” – NRC Handelsblad

“Vervreemdend en geruststellend tegelijk” – New Folk Sounds

“Goslink zwerft als een artistieke nomade door alle disciplines” – De Volkskrant

Goslinkliedjes zijn muzikale en tekstuele kunstwerkjes waarvan de aanstekelijke melodieën als plakplaatjes aan de binnenwand van het brein blijven kleven” – Fons Kardoen jr.

Bekijk ook

terug naar overzicht