Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Haymah is een flamencoproject dat in 2015 gestart is in Rotterdam, waar de muzikanten elkaar hebben leren kennen. Hier hoor je de groep Casa Valladares en Alegrías spelen, beide live-opnamen tijdens een concert in De Doelen. Haymah is de naam voor een type nomadentent waar reizigers in overnachten en zich in thuis voelen. Het staat symbool voor wat de flamenco voor de groepsleden betekent: een plek waar zij elkaar muzikaal hebben gevonden, ieder via een andere weg.

Irene Gabarrón is een klassiek opgeleide dwarsfluitiste, afkomstig uit het Spaanse Murcia; zij heeft zich bij haar studie op Codarts gespecialiseerd in flamenco. Javier Infestas is een een klassiek opgeleide percussionist die zich als muzikant later in de latin en flamenco heeft gespecialiseerd. Vicente José Santiago is opgegroeid met de flamencogitaar in Murcia en heeft zich na een studie in Córdoba in Rotterdam gevestigd. Jur Vermijs, gitarist, als enige niet afkomstig uit Spanje, is via verschillende muziekstijlen uiteindelijk bij de flamenco terecht gekomen. Hij heeft in Rotterdam en Córdoba flamenco gestudeerd.

De verschillende achtergronden van deze musici en hun persoonlijke stijl zorgt voor een verfrissende en moderne vorm van flamenco!

Bekijk ook

terug naar overzicht