Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De nieuwe datum voor dit concert is gepland op zondag 28 juni:

‘Herencia’ is een project van de Colombiaans-Nederlandse zangeres Juliana Martina, waarin zij samen met gitarist Jean-Jacques Rojer en bassist Max Esquivel inspiratie haalt uit haar muzikale ‘erfenis’, Latijns-Amerikaanse folklore verweven met jazz invloeden. De liedjes verhalen over actuele thema’s als immigratie, culturele intergratie, het verdriet van vertrekken en liefde voor je vaderland.

Juliana Martina studeerde Latijns-Amerikaanse muziek aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts), waar ze in 2015 Cum Laude afstudeerde. Vorig jaar tourde ze met haar band in verschillende steden in Nederland en bracht ze een EP uit. In het najaar van 2020 zal zij haar debuutalbum lanceren.

In onderstaande video vertelt Juliana over haar muzikale achtergrond en ‘erfenis’, haar familiegeschiedenis die haar inspireerde om dit project op te zetten.

Bekijk ook

terug naar overzicht