Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

In het nieuwe seizoen trekt Jan Rot met zijn band door het land met ‘Het Beste’ van zijn laatste albums, maar ook ‘Het Beste’ uit Jans rijke verleden, zie hier hoe rijk dat verleden is. Hij eindigt deze tour feestelijk op 29 mei 2019 in de grote zaal van het Oude Luxor, maar start er solo mee in de kleine Heerenhuyskamer in zijn nieuwe woonstad. Een buitenkans voor thuisblijvers in de zomervakantie en maar plek voor een klein aantal bezoekers, dus weer er snel bij!

Als de kok/eigenaar van een fijn restaurantje, waar hij het de mensen enorm naar de zin probeert te maken met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, kiest hij voor dit concert uit zijn vertaalde zomerhits. En wie weet, zitten daar topvertalingen van Beatles, Stones, Randy Newman en Bruce Springsteen bij. Of eigen klassiekers als Hard zingend in het donker en Counting Sheep, of het lied over zijn moeder, waarmee Jan de ‘Annie MG Schmidt-prijs’ won.

“Jongste der veteranen” stond in de jaren zeventig op Jans piano. Tweeëntwintig albums later is hij dat nog steeds. Ook schreef hij teksten voor onder andere Rob de Nijs en Boudewijn de Groot, vertaalde musicals als Love Story, Jersey Boys en Hair, kreeg zijn hertaling van Bachs Mattheuspassie op de éérste plaats van de albumcharts, speelde in Musical Award winnaars Doe Maar en Chez Brood, schreef boeken en columns en presenteerde op radio en televisie. Na twaalf jaar Ossendrecht en drie jaar Antwerpen woont Jan met vrouw en vier kinderen sinds zomer 2017 in Rotterdam.

‘Het Beste moet nog komen,’ zingt Jan op het nieuwe album Magistraal.
En dat komt uit. Het Beste is nu. Mis het niet!

Bekijk ook

terug naar overzicht