ReserverenReserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De nieuwe datum voor dit concert is gepland op zondag 21 juni:

Met de Rotterdamse cellist Joachim Eijlander presenteren we een serie van drie concerten; op 15 september startten we met een soloconcert van Eijlander, op zondag 1 december volgde een concert met topviolist en vriend Noé Inui.

Eijlander is ook vakdocent cello aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij zijn ervaring, kennis en meesterschap deelt, en naast de allernieuwste ontwikkelingen ook de eeuwenoude tradities doorgeeft.
We eindigen deze serie met een concert van Eijlander met drie van zijn studenten: Belén Mendez Valledor, Astrid Reijnders en Job Greuter.

Met deze studenten heeft Joachim Eijlander een afwisselend programma samengesteld, oud en nieuw werk, kwartetten  en solostukken, waaronder ook een stuk van een student van de Codarts-afdeling compositie.

Programma:

Cellokwartet: J.S. Bach (1685-1750), twee koralen voor cellokwartet

Cellotrio: Z.Kodaly (1882-1967), 2 koralen voor cellotrio

Solo: B. Britten (1913-1976), Astrid Reijnders speelt 3 delen uit de suite nr 1 voor cello solo

Solo: Rafail Christofi (student aan Codarts-afdeling compositie), Belen Mendez speelt “Myst”, speciaal voor Belen Mendez geschreven door Rafail Christofi

Solo: J. Tavener (1944-2013), Job Greuter speelt “Svyati” voor cellosolo

Cellokwartet: Debussy (1862-1918), La fille aux cheveux de lin

Cellokwartet: S. Koetsnetsov (1847-1910), Andante

 

 

Bekijk ook

terug naar overzicht