Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Andreas en Julie Rokseth volgden de master tango-opleiding aan het Rotterdamse conservatorium Codarts, waar ze les kregen van docent en artistiek leider Gustavo Beytelmann en beiden met een 10 afstudeerden. Hun muziek combineert de melancholieke klank van de bandoneon met heldere tonen van de harp, waarmee zij repertoire laten horen beïnvloed door klassieke muziek, tango, Scandinavische en Keltische folkmuziek. Hun samenspel klinkt bijna als één organisme, luister hier  bijvoorbeeld naar ‘Oblivion’ van Astor Piazzolla dat zij tijdens het radioprogramma Vrije Geluiden speelden. In hetzelfde programma een interview over hun keuze voor tango en Rotterdam.

 

LET OP:

Gebruik deze dag de Park-entree vanaf de hoek Parkkade – Parkhaven om bij het Heerenhuys te komen (vlakbij het Maastunnelgebouw voor de voetgangers- en fietstunnel). De andere entrees van Het Park zijn in gebruik voor het Bevrijdingsfestival, wat vanaf 13.00 plaatsvindt in Het Park.

Bekijk ook

terug naar overzicht