Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse clubs, de cabarets waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de ‘condition humaine’. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt; dat zijn Franse chansons op zijn best.

Hier worden ze vertolkt door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen, Doré van Deijck, piano. In dit programma nemen ze je mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze wordt bezongen. Zij verhalen ook van oude liefdes die altijd mochten duren zoals die van de Rotterdamse Johanna Wolvers. Zij vond haar grote liefde dankzij een reis naar Brussel~ C’etait au temps ou Bruxelles dansait~

Een eeuw later bezingt haar kleindochter Lizet van Beek de toen ontstane diepe verbintenis. Grote impact in dit programma hebben de chansons die een Nederlandstalige bewerking kregen, waardoor hun lading nog dichter op je huid komt te liggen.

Hier hoor je een stukje Brel en hoe Brussel danste tijdens het optreden op 25 augustus jongstleden in Het Park, waar het duo een korte impressie speelde van het programma buiten op het Heerenhuys-podium.

Bekijk ook

terug naar overzicht