Reserveren

Gratis concert in het kader van het Weekend van de Romantische Muziek. RESERVEREN IS NIET NODIG.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

In het programma “Les Vieux Amants” nemen Lizet en Doré je mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze wordt bezongen. Romantiek ten top!

Zij verhalen van oude liefdes die altijd mochten duren zoals die van de Rotterdamse Johanna Wolvers. Zij vond haar grote liefde dankzij een reis naar Brussel – C’etait au temps ou Bruxelles dansait –

Een eeuw later bezingt haar kleindochter de toen ontstane diepe verbintenis. Grote impact in dit programma hebben de chansons die een Nederlandstalige bewerking kregen, waardoor hun lading nog dichter op je huid voelbaar is.

Het concert geeft een verkorte muzikale impressie van het gehele programma vol verhalen en anekdotes, dat op zondag 13 oktober te horen zal zijn in de intimiteit van de Heerenhuyskamer.

Bekijk ook

terug naar overzicht