Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De Braziliaanse zanger-gitarist Marcelo Godoy, gitarist en cavaquinhospeler Nelson Latif en percussionist Edson Gomes wonen al lang in Nederland, waar ze met hun muziek de tradities uit hun geboorteland verenigen met hun eigen muzikale persoonlijkheid. Hun repertoire bestaat uit bossa-nova’s, samba’s en choro’s, akoestisch gespeeld waardoor de subtiliteit en de rijke harmonie van de Braziliaanse muziek goed tot zijn recht komt.

Marcelo Godoy speelde jarenlang in de befaamde Braziliaanse folkband Banzé. Na diverse wereldtoernee’s streek hij neer in Rotterdam. Met zijn warme stem en sterk ritmische gitaarspel bracht hij zo met succes typische Braziliaanse stijlen naar Nederland, zoals de samba, bossa nova en forro.

Hij speelt in dit concert samen met zijn Braziliaanse vrienden Nelson Latif, wiens wortels liggen in het folk- en jazzcircuit van São Paulo, en Edson Gomes, die actief is in theater-, dans-, film- en muziekwereld.

Een concert waarbij je, weliswaar op je stoel, vast niet stil kan blijven zitten.

Hier hoor je Marcelo solo…

… en dit zijn drie nummers van zijn CD Paralelo 16

Sonho

Silencio de Pedra

Ogum Prevê

Bekijk ook

terug naar overzicht