Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Maurice van Hoek verkent in 2015 tijdens een reis in de USA het gebied waar de seventies countryfolk van iconen als The Eagles en James Taylor zijn oorsprong vindt, hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot het genre. De zeggingskracht die er van de muziek uit gaat raakt Van Hoek in het hart. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.”

Terug in Nederland heeft hij helemaal zijn draai gevonden: hij pakt zijn studie weer op, studeert cum laude af aan het Rotterdamse Codarts en brengt in 2016 het album ‘Live Forevermore’ uit, wat kan rekenen op uitstekende cijfers van het vaderlandse muziekjournaille. In september 2018 volgt het tweede album ‘Traveling Man’, met persoonlijke liedjes over zijn belevenissen ver weg overzee, en zijn emoties dichtbij van binnen. Losing my mind gaat bijvoorbeeld over de onrust in je hoofd wanneer je probeert de liefde van je leven te achtervolgen.

Van Hoek zal in dit concert, samen met pianist Rowan de Vos en achtergrondzangeres Merel Sophie, veel nieuwe nummers laten horen. Dit is bijvoorbeeld het ingetogen Reason to get home, de eerste single van de nog uit te komen EP Church Sessions.  En hier hoor je een onlangs opgenomen live versie van Darlene. Bezoek zeker zijn youtubekanaal waar je nog veel meer opnames kunt beluisteren.

Met louter lovende recensies, concerten door het hele land, media-optredens bij onder meer Muziekcafé (NPO Radio 2) en VI (op uitnodiging van Danny Vera) is deze traveling man volop onderweg naar de top van de Neder-Americana scene!

 

 

 

Bekijk ook

terug naar overzicht