Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Hier hoor je Tangedia, een compositie van Astor Piazzolla. Het kwartet zal ook eigen interpretaties van diverse jazzstandards laten horen, hier bijvoorbeeld ‘The Peacocks‘ van Jimmy Rowles.

Simone van der Weerden is als kind begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te gaan studeren. Tijdens haar studie werd haar liefde voor de Argentijnse tango zo groot dat ze besloot over te stappen naar de afdeling Argentijnse Tango van het Rotterdamse conservatorium om daar bandoneon te studeren. Deze studie heeft ze in 2014 met een 9 afgerond.
Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten.

NAOS bestaat uit Simone van der Weerden bandoneon, David Gutiérrez Franco piano, Thomas Pol contrabas, Matthias de Waele drums.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht