Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het kwartet werd in 2016 opgericht in Rotterdam. Ze horen bij een nieuwe generatie van strijkers die de klassieke traditie goed kennen, maar tegelijkertijd een passie delen voor jazz, folk, latin en flamenco. Als kwartet verwerken ze deze invloeden in hun eigen composities, arrangementen en improvisaties. Een belangrijk kenmerk daarbij is het gebruik van innovatieve speeltechnieken, waarmee ze op hun strijkinstrumenten een ritmesectie weten na te bootsen. In deze video introduceert het kwartet zichzelf.

Door compositie en improvisatie met elkaar te verweven blijft de muziek zich constant ontwikkelen. Dit creëert vrijheid en ruimte, waardoor elke uitvoering uniek is en je als luisteraar altijd wordt meegenomen in de creativiteit van het moment.

 

Dit is het programma wat gespeeld zal worden:

Ponteio (2016) – arr. Yanna Pelser

Intergalactic Coffee Break (2017) – Thomas van Geelen

Daaniyanke (2009/2018) – Issa Sow (arr. Yanna Pelser)

Alfonsina y el Mar (1969/2016) – Ariel Ramírez (arr. Karin van Kooten)

Snow Suite (2018, première) – Yanna Pelser
I Ouverture
II Shootings at the theatre
III Despair
IV Finale

Bodin (2018) – Thomas van Geelen

Canto de Ossanha (1966/2016) – Baden Powell (arr. Yanna Pelser)

Indecisive (2018, première) – Pablo Rodríguez

Isa y Tanganillos (2015) – Pablo Rodríguez

Bekijk ook

terug naar overzicht