Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het gelijknamige album is de eerste afslag van deze nieuwe muzikale route. Ze keert er terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken. De liedjes kwamen tot leven in Odelien, een huisje in Noorwegen. Ver weg van de waan van alledag, de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Ze zat er drie maanden lang, in haar eentje. Odelien staat midden in een overrompelend landschap, waar de natuur nog heer en meester is en de stilte oorverdovend. Voor Margriet het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. Hier hoor je Blue Eyed Boy in een prachtige solo-uitvoering.

Verwacht avontuurlijke arrangementen met harmonisch spannende wendingen., door Margriet Sjoerdsma op piano-zang en Vera van der Bie op viool.

Muziekkrant Oor: “Mondiale allure, één kwalitatief hoogstaand muziekstuk, Odelion is een nieuwe Nederlandse parel die ontdekt moet worden.”

Dit is een concert i.h.k.v. North Sea Round Town, het fringe festival van North Sea Jazz dat van 27 juni t/m 14 juli 2019 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en cross overs. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl

Bekijk ook

terug naar overzicht