Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

In 2012 sloot Verhaar de masteropleiding Zang Oude Muziek af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast studeerde hij bij Lydia Vierlinger in Wenen en volgde hij masterclasses bij Ian Bostridge, Carlos Mena, Deborah York, Eric Mentzel en Kees Boeke.

In 2014 verscheen voor het label Quintone zijn eerste solo-cd, met muziek van Constantijn Huygens en diens Italiaanse tijdgenoten als Caccini, Kapsperger en Monteverdi. Hier zingt Verhaar Monteverdi’s Si Dolce è’l tormento, begeleid door Michiel Niessen op luit.

In 2015 werd Verhaar geselecteerd voor de Talent Stage op de Buma Classical Convention en voor de 6e Accademia Fundació Cima, die onder leiding van grootmeester Jordi Savall de Matthäus Passion uitvoerde in Barcelona. In 2017 werd Oscar geselecteerd als Laureaat van de Fondation Royaumont.

Als solist in oratoria is Oscar veelvuldig te horen in werken van onder anderen Monteverdi, Vivaldi, Bach en Händel. Op het operatoneel was Oscar te zien tijdens de Operadagen Rotterdam en in Bewogen Bewegen voor De Nationale Opera. Vorig seizoen was hij te horen in Purcells King Arthur en Fairy Queen en daarnaast in Duitsland in Monteverdi’s l’Orfeo. In de afgelopen periode was Oscar verder te gast bij het Early Music Festival Budapest, Laus Polyphoniae Antwerpen en op het Nederlandse Wonderfeel.

In seizoen 18/19 zal Oscar onder andere te horen zijn in twee operaproducties in het Zwitserse Bern.

Michiel Niessen zal Verhaar begeleiden op luit. Michiel studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te ‘s Gravenhage. Hij is een gevraagd solist op internationale podia, en begeleider en continuo-speler van diverse barokorkesten, solisten en kamerensembles.

Bekijk ook

terug naar overzicht