Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Ga mee op stap met stadsecoloog Wouter Moerland van het Natuurhistorisch Museum voor een wandeling vol avontuur in Het Park! Wouter vertelt je alles over voorjaarsinsecten.

We verzamelen om 10.00 uur in de parkzaal van Dudok in het Park, Baden Powell-laan 12. De wandeling duurt ongeveer 1 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Wil je met een groep vanaf ca. 10 volwassenen een wandeling door Het Park maken, toegespitst op de bijzondere en monumentale bomen die zich in Het Park bevinden? Stuur dan een email naar Koos Leidelmeijer, voorzitter van de stichting Natuur, Cultuur en Bewegen, via ncenb@hetnet.nl. Hij beantwoordt je mail met informatie over zijn wandelingen en de kosten.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht