Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Ga mee op stap met stadsecoloog Remko Andeweg van het Natuurhistorisch Museum voor een wandeling vol avontuur!

Op deze Bevrijdingsdag maken we een uitstapje naar park Schoonoord. We verzamelen om 10.00 uur op de boogbrug bij het toegangshek op de Kievitslaan 8. Alleen voor ons gaat het hek van Schoonoord deze dag open! Remko vertelt je alles over wat er groeit en bloeit.

De wandeling duurt ongeveer 1 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Park Schoonoord is het best bewaarde geheim van Rotterdam: een prachtig parkje dat in de kleinste polder van ons land ligt: de Muizenpolder.  Het doet denken aan een oud landgoed. Dat klopt ook wel een beetje, want de 1.2 ha. grote tuin hoorde vroeger bij het buitenverblijf van de bankiersfamilie Mees. Het parkje is al zo’n driehonderd jaar oud. Er staan verschillende monumentale bomen, er klatert een watervalletje, en er scharrelen wat kippen rond met een trotse haan.

Wil je met een groep vanaf ca. 10 volwassenen een wandeling door Het Park maken, toegespitst op de bijzondere en monumentale bomen die zich in Het Park bevinden? Stuur dan een email naar Koos Leidelmeijer, voorzitter van de stichting Natuur, Cultuur en Bewegen, via ncenb@hetnet.nl. Hij beantwoordt je mail met informatie over zijn wandelingen en de kosten.

Bekijk ook

terug naar overzicht