Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Ga mee op stap met een stadsecoloog van het Natuurhistorisch Museum voor een wandeling vol avontuur in Het Park! Ontdek bijvoorbeeld de dikste boom van Rotterdam met een omtrek van bijna 6 meter, speur naar insecten onder de schors van meer dan 100 jaar oude bomen (60 soorten!), of spot een blauwe reiger die naar vis duikt. Een wandeling die elke keer weer anders is, met bijzondere en soms zelfs onontdekte planten en dieren. Het Park leeft!

We verzamelen om 10.00 uur in de parkzaal van Dudok in het Park, Baden Powell-laan 12. De wandeling duurt ongeveer 1 uur. We nemen het liefst kinderen mee op pad, geschikt vanaf 6 jaar.

 

Wil je met een groep vanaf ca. 10 volwassenen een wandeling door Het Park maken, toegespitst op de bijzondere en monumentale bomen die zich in Het Park bevinden? Stuur dan een email naar Koos Leidelmeijer, voorzitter van de stichting Natuur, Cultuur en Bewegen, via ncenb@hetnet.nl. Hij beantwoordt je mail met informatie over zijn wandelingen en de kosten.

 

Bekijk ook

terug naar overzicht