Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Wat in 2012 begon als een duo van Arthur Deighton en Joram Peeters werd al snel een trio toen Loes van Schaijk als gastmuzikant bijsprong op het eerste studioalbum, The Mountain Valley Sessions (2013). Toen het tweede album, Live At Volver (2014) het licht zag, reden de drie muzikanten en hun instrumenten—inclusief een contrabas van 1 meter 80 en een violist van bijna 2 meter—met zijn allen in één Ford Focus door het land. Maar wie had gedacht dat er nog een vierde multi-instrumentalist in de auto paste? Net zoals het met Loes was gegaan, werd bluegrassgrootmeester Paul van Vlodrop gevraagd als gastmuzikant voor Red Herrings derde album Here To Distract You  en daarna permanent aan de haak geslagen. Dat is wat je noemt een goede vangst, niet dan?

Bekijk ook

terug naar overzicht