Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring zet een sfeer neer waarin muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele tunes en eigen composities, vlammende solo’s, intense meerstemmige zang, ontroering en humor allemaal de ruimte krijgen.

Wat in 2012 begon als een duo van Arthur Deighton en Joram Peeters werd al snel een trio toen Loes van Schaijk als gastmuzikant bijsprong op het eerste studioalbum, The Mountain Valley Sessions (2013).

Toen het tweede album, Live At Volver (2014) het licht zag, reden de drie muzikanten en hun instrumenten—inclusief een contrabas van 1 meter 80 en een violist van bijna 2 meter—met zijn allen in één Ford Focus door het land. Maar wie had gedacht dat er nog een vierde multi-instrumentalist in de auto paste? Net zoals het met Loes was gegaan, werd bluegrassgrootmeester Paul van Vlodrop gevraagd als gastmuzikant voor Red Herrings derde album Here To Distract You en daarna permanent aan de haak geslagen. Dat is wat je noemt een goede vangst!

Hier hoor je een nummer uit hun eerste optreden als viermans-formatie. En dit is een prachtige uitvoering van het ingetogen Garden Valley van Dougie MacLean.

Bezetting:

Arthur Deighton – zang, mandoline, gitaar, bouzouki

Joram Peeters – zang, viool, gitaar, mandoline, bouzouki

Paul van Vlodrop – zang, vijfsnarige banjo, mandoline, gitaar

Loes van Schaijk – zang, contrabas

Bekijk ook

terug naar overzicht