Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

“Roufaida’s warme stem zet je in eerste instantie op het verkeerde been, waarna ze je zomaar het duister in trekt met verstilde uithalen en haar eigenzinnige timing”, volgens The Daily indie, de site waar een jong Rotterdams team haar volgers op allerlei manieren met nieuwe muziek, events en verhalen verrast.

In de Heerenhuyskamer speelt Roufaida in een kleine akoestische bezetting met gitaar, toetsen en bas; hier hoor je het drietal in die intieme setting.

Nog onder de naam Southbound sleepte de groep rondom Roufaida in 2015 de Grote Prijs van Rotterdam in de wacht en speelde op de finale van de Grote Prijs van Nederland in 2016. De Popronde volgde, evenals festivals als Bevrijdingspop en Motel Mozaique. De debuutsingle en video ‘Berlin’ ging in 2017 in première bij The Daily Indie. Een kleine zomertour met theaterfestival de Parade volgde.

Het debuutalbum van Roufaida verschijnt in 2019.

Bekijk ook

terug naar overzicht