Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Gebruik makend van twee prachtige en krachtige natuurelementen, lucht en hout, is Sanszus een duo wat ongebruikelijk maar eenvoudig is in bezetting, maar tegelijkertijd rijk in haar muzikale DNA-erfenis. Het is de ontmoeting van twee oude instrumenten die geworteld zijn in krachtige muziektradities: de didgeridoo uit de rituele muziek van de Australische Aboriginals, en de bansuri, gebruikt in verschillende stijlen van de Indiase klassieke muziek en folkmuziek. Lies en Aura hebben, met respect voor deze culturele achtergronden, een eigen hedendaagse en betoverende cross-over stijl ontwikkeld, waar je folk en beatbox in terughoort. Ze slaan nieuwe wegen in, vol improvisatie en hun eigen intuïtieve creativiteit.

Lies Beijerinck is wereldwijd een van de leidende vrouwelijke didgeridoo spelers en tourt over alle continenten om haar muziek te laten horen. Aura Rascón, ooit begonnen op dwarsfluit in Westerse klassieke muziek, heeft het bespelen van de bansuri geleerd van de internationaal hoog aangeschreven Hariprasad Chaurasia. Zij tourt regelmatig met hem door de Verenigde Staten, Europa, India, Mexico en Brazilië. Aura Rascón is ook één van de musici die actief zijn in het Batavierhuis.

Nieuwsgierig hoe dit klinkt? Hieronder zie je een video van het duo, maar het is ècht muziek die je live moet zien, horen en voelen, betoverende muziek voor de zondagochtend!

Bekijk ook

terug naar overzicht