Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

In dit Heerenhuyskamerconcert laat Simone haar favoriete soul- en blues nummers horen, begeleid door Bart Wijtman op bas en Martijn van Agt op gitaar. Hier hoor je het drietal een compilatie spelen van repertoire wat je dit concert kunt verwachten. Met haar persoonlijkheid daagt Simone je uit om mee te gaan in haar energie, want dat is waar het om draait bij haar muziek.

Simone treedt regelmatig op met haar band Mrs Hips, waarmee ze niet alleen op Europese podia speelt maar vorig jaar ook voor een tour in China werd uitgenodigd. Daarnaast is zij een veelgevraagde gast bij verschillende bands en sessies. Zo zingt ze bij Licks & Brains onder leiding van saxofonist Rolf Delfos, wordt ze regelmatig gevraagd om backing vocals in te zingen, en is als vocal coach betrokken bij verschillende projecten. Simone is oud-student van Codarts (ze studeerde in 1994 cum laude af). Veel van haar toenmalige medestudenten zijn nu collega’s bij Codarts, waar zij les geeft op de pop-afdeling.

Martijn van Agt behoort tot de top van de Nederlandse muziekscene. Hij is een veelgevraagd sessiemuzikant, maar speelt ook live met vele artiesten waaronder Anouk, Ilse DeLange en Ricky Koole. Daarnaast brengt hij ook eigen werk uit.

Muzikant, producer en componist Bart Wijtman is al vele jaren een bekende in de Nederlandse muziekwereld. Hij maakt deel uit van het muziekcollectief Ocobar, een veelgevraagd trio bij TV- en theaterprogramma’s (o.a. Wilfried de Jong, Frank Lammers en Freek de Jonge) dat ook met eigen producties in de theaters staat.

Bekijk ook

terug naar overzicht