Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

De drie heren brengen eigen composities met invloeden uit hun eigen muzikale inspiratiebronnen: van jazz tot klassiek, van tango tot minimal en van pop tot wereldmuziek. Hier hoor je bijvoorbeeld Gravity en Secrets of the Moon,  beide composities van Rik Cornelissen.

Vibrafonist Vincent Houdijk, docent aan het Rotterdamse Codarts, staat bekend om zijn gevoel voor melodie, harmonie en swing. In 2016 werd hij door de Nederlandse jazzprogrammeurs verkozen tot ‘meest veelbelovend jazztalent van Nederland’. Accordeonist Rik Cornelissen wordt gezien als een ambassadeur van zijn instrument, hij weet alle mogelijkheden van de accordeon moeiteloos naar zijn hand te zetten, subtiel en verfijnd. De Poolse bassist Maciej Domaradzki begon zijn carrière aanvankelijk als klassiek geschoold trompettist, maar schakelde over op bas tijdens zijn studies in Polen, Oostenrijk en Nederland. Hij onderscheidt zichzelf door een diepe en fluwelen sound.

‘Trifid’ verwijst naar ‘Trifid Nebula’, een energieveld in het universum, waarin volop ontwikkeling is en nieuwe sterren ontstaan. Voorjaar 2018 verscheen hun debuut cd ‘Dreamscape’.

Bekijk ook

terug naar overzicht