Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Volgens de ‘kenners’ hebben Vera’s stem en eigen liedjes soms raakvlakken met de Canadese ster en kan zij als geen ander Joni’s liedjes smaakvol vertolken. Hier zijn twee beroemde songs te beluisteren, ‘Blue’, en het uptempo ‘Big Yellow Taxi’, live beelden van een concert wat het duo eind 2018 in Zwolle gaf.

Joni Mitchell (1943) is één van de belangrijkste vrouwelijke singer-songwriters die bekend werd vanaf de jaren 60 en al decennia lang voor steeds nieuwe generaties een belangrijk artiest is. Met haar poëtische teksten, geraffineerde melodieën en rijke harmonieën blijft ze elke keer verrassen. Vera van der Poel heeft Mitchell als tiener ontdekt, de LP ‘Blue’ toen helemaal grijs gedraaid, en blijft nu nog steeds nieuwe ontdekkingen doen in de grote collectie songs.

Vera laat ook wat eigen nummers horen, waarin Joni’s liedjes en de jazz invloeden uit de latere jaren haar geïnspireerd hebben een andere gitaarstemming te gebruiken en avontuurlijke melodieën te maken.

NRC over Vera’s debuut CD Love and Taboo (Divera): Een wonder van pure pop met een jazzy inslag. Haar teksten zijn poëtisch, ontsproten aan haar fantasie….” NTB magazine over Vera’s 2de album Time Versus Time: ‘…Daarbij ontpopt zij zich als zoete fee die zachte lullaby’s zingt, als onstuimige rockbitch die niets ontziet en als mysterieuze engel die de luisteraar in vervoering brengt…’ .

 

Bekijk ook

terug naar overzicht