Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Het is niet gebruikelijk om de vibrafoon als solo instrument te benaderen, maar Houdijk brengt daar sinds 2017 graag verandering in. Vanuit de basis geschoold als klassiek slagwerker, gevolgd door een specialisatie op jazzvibrafoon, levert dit voor hem een enorme veelzijdigheid aan stijlen, technieken en uiteraard speelervaringen op. Vincent licht zijn instrument en alle bijkomende aspecten op frisse, humoristische wijze toe.

Als musicus toert Houdijk uitgebreid door het land, met een gemiddelde van zo’n 150 optredens per jaar. Hier speelt hij bijvoorbeeld met zijn ensemble VinnieVibes in Lantaren Venster. Verder werkt hij succesvol samen met o.a. Eric Vloeimans, Wouter Hamel, Remy van Kesteren, Ivo Janssen, Kyteman, Mathilde Santing, Luisito Quintero, Roberto Quintero, Sean Jones, het Residentie Orkest en het Metropole Orkest. Daarnaast is Vincent docent aan Codarts, het Rotterdams conservatorium.

Bekijk ook

terug naar overzicht