Reserveren

U kunt tot 1 dag van tevoren reserveren voor dit concert. Uw kaarten kunt u op de dag zelf vanaf 10.45 afhalen en betalen aan de zaal.Reserveer kaarten

Hartelijk dank voor uw reservering.

U ontvangt uiterlijk binnen enkele dagen een bevestiging van uw registratie per mail (check ook uw spambox). Deze dient u mee te nemen naar het concert. De reserveringen worden aangenomen in volgorde van ontvangst email.

Zijn zoektocht naar oude 78-toeren platen en goede verhalen brachten Ziya Ertekin naar de muzikale uithoeken en hotspots van de wereld: Mississippi Delta, New Orleans, het Caraïbisch gebied, Mali, Burkina Faso, Kameroen…….enzovoort.
Zijn vondsten resulteerden in drie zeer goed ontvangen 78-toeren compilatiealbums die hij maakte voor Excelsior Recordings.
Speciaal voor het Heerenhuys zal hij aan de hand van oude 78-toerenplaten, nummers die hij live zingt met zijn gitaar, en foto’s en videomateriaal van zijn reizen uit zijn prive archief het verhaal vertellen van het ontstaan van de jazz.

Hier lees je een interview met hem in de Volkskrant, weliswaar uit 2008 maar het geeft goed weer hoe Ziya aan zijn verhalen komt.

Bekijk ook

terug naar overzicht