Gepubliceerd: 20 mei 2022

We bestaan 4 jaar!

Vanaf 20 mei 2018 organiseerden we 160 concerten van (inter)nationale musici die hun thuis hebben gevonden in Rotterdam.
Om alle Rotterdammers de weg naar het Park bij de Euromast te laten vinden, initieerde Stichting Droom en Daad op die datum de Heerenhuyskamerconcerten. Want wat zou er leuker zijn dan de zondag te starten met een concertje, om daarna lekker te wandelen door het Park, een drankje te doen op een van de terrassen, of met je vrienden een picnic-in-the-parc af te spreken?

Op zondag 20 mei 2018 vond het eerste Heerenhuyskamerconcert plaats en het initiatief bleek aan te slaan! Vanaf de start wisten jullie de weg te vinden naar de serie concerten in onze intieme huiskamersfeer, en élke zondag sluiten zich daar nieuwe bezoekers bij aan.

We hebben in vier lockdowns vijftig concerten moeten missen, maar zo gauw de deuren open konden kwamen jullie vol enthousiasme terug. Liefhebbers van één genre tot nieuwsgierige avonturiers die in zijn voor ontdekkingen, wij en de musici zijn blij met jullie allemaal!

We duiken daarom met veel plezier het vijfde jaar in, en blijven jullie elke zondag graag verrassen met concerten van al die geweldige musici die in onze stad verblijven!!

We gaan een heerlijke muzikale zomer in, in het mooiste park van Rotterdam, vinden wij 🙂

Meer nieuws

08 september 2022

Website over het Park is in de lucht

Lees meer

06 augustus 2022

Weekend van de Romantische Muziek

Lees meer

26 januari 2022

We mogen weer!!

Lees meer