Een klein en fijn muziekpodium in het Park

Van pop tot wereldmuziek, en van jazz tot klassiek! Alle genres komen langs tijdens de Heerenhuyskamerconcerten in Het Park bij de Euromast.

ontdek meer Koop tickets

Binnenkort in het Heerenhuys

zo 14 aug

Dag van de Romantische Muziek: Omar Mollo & Duo Agnese - Navarro Reyes 18.00 - 18.45 uur

Op zondag 14 augustus vindt de Dag van de Romantische Muziek plaats, de Heerenhuyskamerconcerten spelen dan buiten op het podium voor het Heerenhuys. We sluiten 'de Dag' af met een geweldig tangoconcert.

zo 14 aug

Dag van de Romantische Muziek: Gandhaya Quartet 16.00 - 16.45 uur

Op zondag 14 augustus vindt de Dag van de Romantische Muziek plaats, de Heerenhuyskamerconcerten spelen dan buiten op het podium voor het Heerenhuys.

zo 14 aug

Dag van de Romantische Muziek: Liszt in Rotterdam 14.00 - 15.00 uur

Op zondag 14 augustus vindt de Dag van de Romantische Muziek plaats, de Heerenhuyskamerconcerten spelen dan buiten op het podium voor het Heerenhuys.

zo 07 aug

Uitverkocht, Duo Gaitar

In Duo Gaitar worden jazz, chanson en Braziliaanse muziek verenigd. Eén thema staat centraal: de liefde voor het lied.

zo 31 jul

Uitverkocht, duo Marselje & Broers

Een licht klassiek programma met harpiste Doriene Marselje en violiste Melanie Broers. Ze spelen werk van onder andere Fauré, Pärt en Bartók.

zo 24 jul

Uitverkocht, Greca

Greca brengt je hedendaagse Griekse muziek, waar je Latijns-Amerikaanse en West-Afrikaanse invloeden in hoort. Muziek vol melancholie op oud, gitaar en bandoneon, instrumenten die de heldere stem van Sophia Nakou begeleiden.

zo 17 jul

Uitverkocht, Mete Erker en Jeroen van Vliet

Saxofonist Mete Erker en pianist Jeroen van Vliet spelen werk van hun nieuwste CD ‘in’. De intense interactie waarmee de poëtische musici elkaar aanvullen vormt de grote kracht van dit duo: muziek die bij je binnenkomt.

zo 10 jul

Uitverkocht, Anita Petruescu Ensemble

Het Anita Petruescu Ensemble speelt jazzstandards en eigen werk waarin sterke teksten, lyrische melodieën en verrassende harmonieën de boventoon voeren.

zo 03 jul

Uitverkocht, Federico Castelli en Alessandro Fongaro

Gitarist Federico Castelli en bassist Alessandro Fongaro duiken in hun Italiaanse muzikale roots. Het duo speelt met een prachtige lyrische speelstijl verborgen pareltjes uit het rijke Italiaanse repertoire.

zo 26 jun

Uitverkocht, Toni Pezzanov Trio

Bandoneonist Toni Pezzanov, violist Robert Cekov en pianiste Miran Noh spelen tango van Astor Piazzolla en traditionele Macedonische liederen in tango- en jazzarrangementen. Toni Pezzanov is een bandoneonist- en accordeonist uit Macedonië.

zo 19 jun

Tres Rios

Tres Rios speelt ‘son jarocho’, Mexicaanse muziek uit de regio Veracruz, waar sinds lang een van de belangrijkste havens van Mexico is gevestigd.

zo 12 jun

Uitverkocht, Domestica x Herenplaats

Ter ere van het 30-jarig bestaan van Galerie Atelier de Herenplaats en het 25-jarig jubileum van muziekensemble Domestica Rotterdam, zijn zij dit seizoen een bijzondere samenwerking aangegaan.

zo 05 jun

Uitverkocht, Simone Bottasso & Laia Escartin

Simone Bottasso & Laia Escartin maken een avontuurlijke en poëtische reis door muziek uit Italië, Catalunya en hun eigen imaginaire land.

zo 29 mei

Uitverkocht, Trico

Stijlen van over de hele wereld, dat is wat het wereldmuziekensemble Trico in hun eigen composities probeert te vangen. Het resultaat is een organische mix van Arabische en flamencomuziek, met invloeden uit Latin en jazz.

zo 22 mei

Uitverkocht, Gracias a la Vida

'Gracias a La Vida' laat je de de Chileense volksmuziek horen uit de beweging ‘La Nueva Canción Chilena’, in de jaren '70 geïnitieerd door zangeres Violeta Parra. Dit is het derde en laatste concert uit de serie in samenwerking met Totin Con Soda.

zo 15 mei

Uitverkocht, Onze Stad

Schrijver Sanneke van Hassel, zangeres Lena Evora en stadszanger Arie van der Krogt brengen een ode aan de stad Rotterdam, begeleid door pianist Toy Vieira.

zo 08 mei

Uitverkocht, Rafael Pereira Lima Quintet

Presentatie van de nieuwe CD 'Saudades de Casa' van de Braziliaanse saxofonist Rafael Pereira Lima! Met zijn quintet speelt hij een jazzy mix van Braziliaanse ritmes als Choro, Samba, Forró, Frevo enzovoort.

zo 01 mei

New Phoenix Ensemble

Klarinettiste Letizia Elsa Maulà en celliste Sylvia Cempini spelen hun programma HAIM, een programma dat ontstond in 2020, het 75e herdenkingsjaar van de holocaust. Met werk van Glière, Schul, Schullhoff, Beethoven, Smit en Mozart.

20 Januari 2020

Een titel van een nieuwsitem wat kan worden uitgelicht

Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe concerten en andere wetenswaardigheden? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Kom genieten in Het Park, goed bereikbaar lopend, op de fiets of met het OV.

Lees verder